Vår affärsidé är att kunna hjälpa våra kunder
hela vägen från idé till färdigt projekt. Nedan är några av de tjänster som vi bistår med.

Ritning & Projektering

Har du en idé eller dröm du vill förverkliga. Genom ritning & projektering kan vi hjälpa er att få idéerna visualiserade, uppritade, planerade och projekterade.
  • Genom att rita och planera så kan ni och vi få en tydlig bild av vad ert projekt innebär och det ger bra förutsättningar för ett framgångsrikt genomförande.
  • En väl utförd projektering minskar risk för missar och ökar chanserna för att projektet blir precis som ni vill ha det.
 

Byggnation & snickeriarbeten

  • Genom lång och gedigen erfarenhet, så kan vi erbjuda allt från grund till tak. På så sätt så kan vi kontrollera hela byggnadsprocessen vilket innebär bland annat mindre risker för kommmunikationsmissar mellan olika entreprenörer.
  • Vi utför allt från renovering av hus till nyproduktion av ex sommmarhus. Nedan är några exempel.

Ombyggnader

Tillbyggnader

Renoveringar

Carportar

Attefallshus

 

 

Markarbeten

  • Om ni funderar på att fixa iordning i trädgården, fixa uppfarten eller dylikt, så kan vi hjälpa er. Precis som för våra byggprojekt, så tycker vi att det är viktigt med en god gemensam bild av projektet innan vi sätter igång. Därför kommer vi alltid ut till er och går igenom utseende, materialval mm. och vid behov så gör vi ett ritningsunderlag för vad som ska utföras. Nedan är några av de tjänster vi tillhandahåller inom markarbeten.

Plattläggning
Murar
Staket
Garageinfarter
Husgrunder
Trädgårdsanläggning